Clarificări

1.Continutul acestui blog are scopul de a trasa liniile esenţiale ale înfiinţării organizaţiei Riposta! Este compus din:

a) elemente motivaţionale

b)o analiză a realităţii româneşti, în baza căreia organizaţia ia fiinţă

c)explicarea obiectivului principal al organizaţiei

d)stabilirea modalităţii prin care se primesc noi membri

Continutul blogului va fi citit în ordinea în care este prezentat! Secţiunea “Gânduri” cuprinde reflecţii pe marginea realităţii româneşti.

2.Organizaţia nu are niciun fel de legătură cu niciun partid politic şi nu va intra în niciun fel de colaborare cu vreunul.

3.Implicarea în acest proiect va presupune o investiţie serioasă de timp şi muncă. Dorim să fie clar acest lucru deoarece nu are sens, nici pentru noi nici pentru dumneavoastră, să pierdem timp împreună:)!


Dincolo de toate acestea, vă dorim o lectură plăcută şi sperăm că gândurile noastre se vor intersecta la finalul acesteia!

Un comentariu:

  1. Buna ziua
    Imi cer scuze ca va deranjez insa va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://i-love-iasi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Program liga 1.
    Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra( adresa mea de mail este iacob_ctin@yahoo.com).
    O zi buna va doresc

    RăspundețiȘtergere